08 september
14:30
logo Telstar

Telstar

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

KNVB keurt begroting MVV goed

KNVB keurt begroting MVV goed

KNVB keurt begroting MVV goed

Vrijdag 12 juli 2024

De KNVB heeft de zorgvuldig samengestelde begroting 2024/2025 van MVV Maastricht in één keer goedgekeurd. Dit betekent dat MVV ook komend seizoen gewoon gerechtigd is in de Keuken Kampioen Divisie uit te komen.

Iedere Betaalde Voetbal Organisatie diende uiterlijk 17 juni 2024 een begroting voor het nieuwe seizoen in te dienen. Bureau licentiezaken van de KNVB nam vervolgens alle begrotingen grondig onder de loep.

Bij de beoordeling van MVV Maastricht is het WHOA-traject door de KNVB niet meegenomen. “De licentiecommissie is zich ervan bewust dat hierdoor de daadwerkelijke cijfers gunstiger zullen uitvallen ten opzichte van de  ingediende begroting waardoor het niet noodzakelijk is dat MVV nadien nog een nieuwe begroting hoeft in te dienen”, aldus de KNVB.

“We hebben het niet alleen snel en zorgvuldig gedaan maar de KNVB heeft ook de begroting zoals wij die hebben ingediend onverkort overgenomen. Dat is ook een blijk van vertrouwen vanuit de KNVB in het nieuwe MVV. Langs deze weg wil ik alle betrokkenen danken voor hun steun en offers en kijk uit naar een nieuwe start en het nieuwe seizoen”, aldus algemeen directeur Laura van Leeuwen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners