18 juli
19:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Helmond Sport

Helmond Sport

Word jij Fan of the Match?

Word jij Fan of the Match?

Word jij Fan of the Match?

Dinsdag 30 juli 2024

Samen met de scheidsrechter als eerste met de bal onder de arm het veld oplopen bij een wedstrijd van MVV in stadion De Geusselt? Dat is als Fan of the Match mogelijk. MVV zet dit al een tijdje samen met FC Robinstijn op touw. Romain Matthys is zelfs ambassadeur van FC Robinstijn.

Middels de samenwerking worden kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar de mogelijkheid geboden om als Fan of the Match een voetbalwedstrijd van zeer nabij mee te maken.

Ken je in jouw naaste omgeving een kind in de leeftijd van 6-13 jaar, dat wel een verzetje kan gebruiken, dan lees snel verder.

De Fan of the Match wordt tijdens een thuiswedstrijd in het zonnetje gezet. Het kind als Fan of the Match een VIP-behandeling in het stadion, waarbij ook de ouders en broertjes/zusjes aanwezig mogen zijn.

Op dit moment zijn we weer op zoek naar kandidaten voor de Fan of the Match. Wellicht kun je iemand heel blij maken. Onze ervaring leert dat het voor het kind een onvergetelijke dag zal zijn, waarover nog lang zal worden nagepraat.

“Dit is de mooiste dag van mijn leven” (Reactie van een van de kinderen)

Wil jij een kind aanmelden, dan kun je een mail richten aan irene@fcrobinstijn.nl met een omschrijving van de reden, waarom dit kind een VIP-behandeling bij MVV verdient.

Je kunt ook het aanmeldformulier invullen. Dit formulier vind je HIER.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners