21 september
16:30
Roda JC

Roda JC

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Sponsorevent in MVV Businessclub

voetbal

Sponsorevent in MVV Businessclub

Maandag 27 mei 2024

Beste sponsoren, vrienden en/of geïnteresseerden van MVV Maastricht,

Na weken van voorbereiding is het moment aangebroken dat wij, in samenwerking met het Maastricht Collectief, het commerciële plan voor komend seizoen gaan presenteren! Dinsdag 14 mei j.l. waren er al zo'n 150 mensen aanwezig bij de presentatie van het Maastricht Collectief en volgden tal van positieve reacties. Wanneer was de laatste keer dat er zoveel ondernemers samen waren om het over onze mooie club te hebben? Het was hartverwarmend!

Zeker is dat wij onze plannen en ambities niet kunnen realiseren zonder de steun van de ondernemers en de bedrijven uit onze stad en regio. Sterker nog: het betrekken van deze achterban is daarbij onze grootste prioriteit. 

Vorig seizoen werd MVV gesteund door iets meer dan 40 betalende sponsoren uit de regio, daarmee kunnen wij onze ambities niet realiseren. Wij willen de relatie met onze huidige sponsoren continueren en intensiveren, en het aantal sponsoren verdriedubbelen naar 120. Dat is nodig om twee redenen. Ten eerste om van MVV een structureel gezonde club te maken die mooie wedstrijden speelt in een vol stadion. Ten tweede om weer echt een sterk (ondernemers) netwerk te creëren rondom MVV. Een netwerk dat verbindt, verbroedert en zaken doet met mekaar.

Wie met sponsoren uit de succesjaren spreekt hoort de verhalen over de business club van toen. "De groetste en leukste kaffee vaan de stad". Waar (ondernemend) Maastricht en omstreken samenkwam om elkaar te ontmoeten. Die tijd gaan we terugbrengen.

Wij nodigen je uit op dinsdag 4 juni aanstaande om 18.30 uur in de business club van MVV. We gaan je informeren over hoe het nieuwe MVV eruit komt te zien en daarnaast zullen we op een bijzondere en ludieke wijze alle sponsormogelijkheden aan je presenteren. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje zodat je de gastvrije ambiance van de nieuwe Maastricht Collectief Business Club kunt ervaren. 

Onze doelstelling is om aan het einde van de avond een grote stap te zetten richting de 120 sponsoren. Binnen het nieuwe MVV streven we naar maximaal draagvlak in de stad en de regio, daarom kiezen we voor een model met een lage instap: je bent al sponsor van het nieuwe MVV en supporter van het Maastricht Collectief vanaf €1.000,- per jaar.

We hebben de afgelopen tijd de positieve energie gevoeld onder de vele mensen die we ontmoet en gesproken hebben, MVV LEEFT! Nu is het tijd om samen stappen te zetten. Daar hebben we jou bij nodig! Sluit je aan bij het Maastricht Collectief en bouw samen met ons aan de “Club vaan Mestreech”.

Inschrijven kan via info@maastrichtcollectief.nl. Wij vernemen graag of je er 4 juni bij bent!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners