03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV completeert staf met Heymans en Oste

MVV completeert staf met Heymans en Oste

MVV completeert staf met Heymans en Oste

Dinsdag 18 juni 2024

MVV completeert staf met Heymans en Oste

De technische staf van MVV voor het nieuwe seizoen is rond. Waar eerder Edwin Hermans werd vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer, zijn nu Davy Heymans en Gerry Oste gestrikt als assistent en keeperstrainer.

De 45-jarige Heymans was ook vorig seizoen al actief als assistent, toen nog samen met Edwin Hermans met Maurice Verberne als hoofdtrainer. Daarnaast trainde Heymans de U21 van MVV. Nu wordt hij fulltime assistent. Gerry Oste (52 jaar) begint aan zijn derde jaar als keeperstrainer. Technisch manager Ronny van Geneugden: “Het trio Hermans, Heymans en Oste kent elkaar en vult elkaar aan. We zijn er daarom blij om dat we ze alle drie aan MVV hebben kunnen binden en we zijn vol vertrouwen dat ze samen met de spelersgroep weer aansprekend voetbal op de mat gaan leggen.” 

Wat de spelersgroep betreft is Van Geneugden volop in gesprek met mogelijke versterkingen. “We zitten natuurlijk met de Whoa-procedure. Het zou niet netjes zijn om volop nieuwe spelers te presenteren terwijl schuldeisers van hun vordering af moeten zien. Maar binnen de vrijgekomen salarisruimte willen we toch al het maximale doen nu want rondom de eerste training willen we de selectie zo goed mogelijk hebben staan. Ik verwacht snel enkele nieuwe namen te kunnen bekendmaken.” 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners