30 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Jong PSV

Jong PSV

Jong FC Utrecht-MVV zonder Maastrichtse supporters

Jong FC Utrecht-MVV zonder Maastrichtse supporters

Jong FC Utrecht-MVV zonder Maastrichtse supporters

Donderdag 12 oktober 2023

De wedstrijd Jong FC Utrecht-MVV Maastricht, die maandag 30 oktober op het programma staat, vindt dit jaar plaats zonder MVV-supporters. Ondanks het beroep wat is aangetekend heeft de KNVB de voorwaardelijke straf, voortkomend uit de onregelmatigheden tijdens de play-off wedstrijd NAC- Breda-MVV, omgezet naar een onvoorwaardelijke. De KNVB zet de straf om naar aanleiding van het afsteken van vuurwerk en fakkels bij aanvang van het duel Willem II – MVV begin september.

Op het moment is er nog één voorwaardelijke straf van kracht voor MVV welke bij misdragingen in eigen Geusselt-stadion omgezet zal worden naar een onvoorwaardelijke; een thuiswedstrijd zonder supporters.

Wij zijn ontzettend trots op de steun van onze supporters in Maastricht en bij de uitwedstrijden. We vragen jullie met klem, om ons te steunen op een manier waardoor we niet geconfronteerd worden met een wedstrijd zonder publiek. Buiten het missen van de Magie van een kolkende Geusselt zou dit ook financieel een aderlating zijn!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners