13 oktober
14:30
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo VVV Venlo

VVV Venlo

Father to Son-actie weer groot succes!

Father to Son-actie weer groot succes!

Father to Son-actie weer groot succes!

Donderdag 03 oktober 2024

Ook dit seizoen is de From Father To Son-actie weer op een groot succes uitgedraaid. Met deze actie helpt de Angelside veel gezinnen in de regio.

Wat is de From Father To Son actie?
Met de From Father To Son actie zamelt de Angelside seizoenkaarten in voor mensen die het niet breed hebben of een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door deze actie kunnen mensen een avondje MVV bezoeken, waar dat normaliter niet mogelijk zou zijn.

De From Father To Son-actie werd bij de laatste thuiswedstrijd afgesloten met de overhandiging van de cheque. Maar liefst 26.026 euro werd er door de supporters opgehaald, goed voor 308 seizoenkaarten! MVV-directeur Jean Boelen nam de cheque uit handen van Erwin Ozergun in ontvangst.

Als supporter, maar ook als bedrijf, kan je een From Father To Son seizoenkaart doneren. Als donateur help je hiermee mensen die een mooie avond bij MVV Maastricht kunnen beleven.

Wanneer je donateur wil worden, kan je contact opnemen met de Angel-Side of met Erwin Ozergun. Je kan dit doen door een DM te sturen naar één van de accounts van de Angelside of door een mail te sturen naar  fftsmvv@gmail.com.

Alle donateurs die doneren krijgen als bedankje twee businesslounge kaarten om een wedstrijd te bezoeken en te netwerken.

MVV en Angelside zeggen dank aan alle donateurs!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners