27 september
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Oss

TOP Oss

Eindejaarsactie MVV en Veer zien MVV: vlag, wijn en oliebollen

Eindejaarsactie MVV en Veer zien MVV: vlag, wijn en oliebollen

Eindejaarsactie MVV en Veer zien MVV: vlag, wijn en oliebollen

Zaterdag 16 december 2023

Heerlijke oliebollen, een fonkelnieuwe MVV-vlag of een smaakvolle MVV-wijn. Het is allemaal te koop via de eindejaarsactie van MVV en supportersinitiatief Veer zien MVV. En goed nieuws: de opbrengst gaat naar de MVV Academy!

Oliebollen en wijn

Voor de oliebollen werken Veer zien MVV en MVV weer samen met Paulissen Bakkerijen. Er is keuze uit 10 stuks naturel of 10 stuks met rozijnen of 5 met en 5 zonder rozijnen, prijs € 12,50. En bij de feestdagen hoort natuurlijk ook een heerlijk glas wijn. Samen met wijnbedrijf ‘C’est le vin’ en Nicolle Heere is een MVV-wijn gebotteld die de speciale naam ‘De Engel van Maastricht’ draagt. De engel op het etiket is geschilderd door Nicolle Heere. De prijs van zowel de rode als de witte wijn bedraagt 8,75 euro per fles.

Maak MVV zichtbaar in de stad

Tot slot: Rood-wit vlaggetje op de stadsbus? Dan speelt MVV thuis. Iets dat elke Maastrichtenaar wist, tot enkele jaren geleden toen de vlaggetjes van de bussen verdwenen. Ook de bekende driehoeksborden waar de wedstrijden van onze trots werden aangekondigd zijn niet meer zichtbaar in het straatbeeld. Reden voor Veer zien MVV om een nieuwe actie te starten: Vlag mee voor us MVV! Veer zien MVV geeft de vlag die in 2016 is ontworpen opnieuw uit. Mooi klassiek design, gebaseerd op de oorspronkelijke clubvlag die in de jaren 50/60 verloren ging bij een brnd, uiteraard in de clubkleuren roed en wit.  Ook deze vlag (1 meter bij 1,50) is te koop via de nieuwjaarsactie en kost 19,02 euro. In een kleinere variant ook verkrijgbaar als autobaniertje voor 2 euro per stuk. Help mee om MVV weer zichtbaar te maken in de stad!

Bestellen?

De online verkoop start 16 december en eindigt op 29 december om 16.00 uur.

Bestellen kunt u hier

Uitlevering van de bestelde producten is op 30 december tussen 14.00 uur en 17.00 uur in de gracht voor de hoofdtribune. U kunt met uw auto, fiets of scooter door de gracht van het stadion rijden (ingang zijde Angel-Side) en uw bestelling ophalen.

Alvast fijne smakelijke feestdagen gewenst namens MVV en Veer zien MVV!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners