13 september
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Volendam

FC Volendam

Boudewijn Zenden versterkt technische staf MVV Maastricht

Boudewijn Zenden versterkt technische staf MVV Maastricht

Boudewijn Zenden versterkt technische staf MVV Maastricht

Woensdag 21 augustus 2024

Boudewijn Zenden gaat de technische staf van MVV Maastricht versterken. Hij zal bij de club voornamelijk de aanvallers gaan trainen.

Boudewijn Zenden heeft een meer dan mooie staat van dienst. Zo speelde de Maastrichtenaar (48) voor PSV, FC Barcelona, Chelsea, Middlesbrough, Liverpool, Olympique Marseille en Sunderland. Daarnaast was Zenden – die zijn jeugd startte in Maastricht bij Leonidas Wolder -  ook speler van het Nederlands elftal. Hij droeg van 1997 tot 2004 54 keer het oranje shirt en scoorde zeven keer. Als trainer was hij onder meer actief als assistent bij Chelsea en PSV. Daarnaast heeft hij ook in Eindhoven gefungeerd als individuele trainer.

“We zijn ongelooflijk blij met de komst van Boudewijn en is een verdere stap in de richting van professionalisering van de club”, zegt Bert van Marwijk, RVC-lid MVV (technische zaken).

Technisch manager Ronny van Geneugden: “MVV is een ontwikkelclub en met Boudewijn Zenden zetten we verdere stappen. Hij is een duidelijke meerwaarde voor club en spelers.

Foto: Pro Shots

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners