04 oktober
20:00
logo FC Emmen

FC Emmen

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

BLOG: Laura neet mie op kentoer

BLOG: Laura neet mie op kentoer

BLOG: Laura neet mie op kentoer

Maandag 30 september 2024

Afscheidsblog van Laura van Leeuwen

Beste MVV-familie,

De bal rolt alweer een tijdje. Het mag weer gaan over voetbal. Toch wil ik graag voor mezelf, en misschien ook voor jullie, met een korte terugblik afscheid nemen van deze bijzondere club. Met pijn in mijn hart, omdat ik onder de indruk ben van iedereen die begaan is met de club. Omdat ik zag dat de weg omhoog is ingeslagen. Omdat we vorig seizoen ondanks beperkte middelen en dito bezetting in de organisatie een topprestatie hebben geleverd. Omdat ik energie kreeg van alle krachten die vrijkwamen om de club te redden. En vooral omdat MVV een stuk van mijn hart is geworden. Sponsoren, collega’s, al die vrijwilligers maar vooral de supporters: van de Angel-Side tot aan Veer zien MVV en zeker de trouwe volgers van de trainingen; jullie maken MVV, jullie zijn de verbindende rood-witte factor die deze club maakt tot wie ze is: een volksclub met een rijk verleden en met hopelijk een mooie toekomst.

Ik heb er alles aan gedaan om die toekomst vorm te geven. Ik ben er trots op dat ik bij heb kunnen bijdragen aan het redden van de club. En ik ben er nog steeds trots op dat de club in Maastrichtse handen blijft. Ik heb met eer en geweten gedaan wat het beste is voor de club en niet per se wat het beste is voor mij. Voordat ik deze deur definitief sluit, wil ik jullie graag allemaal bedanken voor de kans om jullie club te mogen leiden, voor alle steun die ik heb mogen ontvangen het afgelopen jaar en in de afgelopen weken. MVV is met recht een warme club en ik ben er trots op dat ik onderdeel heb mogen zijn van deze familie.

Beste MVV’ers, ik ga jullie missen, ik ga MVV missen. Blijf de club steunen zoals jullie dat nu doen, want uiteindelijk maakt dat het verschil tussen MVV Maastricht en elke willekeurige andere ploeg in Nederland. Ik hoop oprecht dat MVV de weg naar boven inslaat, want dat verdienen jullie, dat verdient de MVV-familie. Laot de ster weer straole en laat het over voetbal gaan! Hopelijk tot weerziens, wellicht een keer in de Geusselt.

Laura van Leeuwen

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners