27 september
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Oss

TOP Oss

Veer zien MVV terug in stadion De Geusselt!

Veer zien MVV terug in stadion De Geusselt!

Veer zien MVV terug in stadion De Geusselt!

Donderdag 26 september 2024

Vanaf de thuiswedstrijd tegen TOP Oss keert Veer zien MVV terug in stadion De Geusselt om weer verantwoordelijkheid te nemen voor de catering. Veer zien MVV verzorgde eerder de catering in het stadion van seizoen 2014-2015 tot aan seizoen 2021-2022 en droeg zo tonnen bij aan de inkomsten van MVV. Ook nu geldt weer het aloude credo van het supportersinitiatief: elke euro gaat rechtstreeks naar MVV Maastricht!

Veer zien MVV blijft samenwerken met de verenigingen achter de tappunten in De Geusselt, en zal de komende tijd gebruiken om te bezien waar aanpassingen of verbeteringen nodig zijn, die samen met MVV -waar mogelijk- zullen worden opgepakt. In elk geval zijn de vrijwilligers weer herkenbaar aanwezig in VzM-kleding, en zal gekeken worden naar een opfrisbeurt van de VzM-kaffees. Consumptieprijzen en de betaalwijze via de kaart blijven hetzelfde. De komende thuiswedstrijden bemant VzM de servicepunten bij de Boschpoortribune en bij de Hoofdtribune om eventuele vragen te beantwoorden.

“Wij zijn er trots op dat we weer terug zijn in De Geusselt”, zegt Jordi Oosterhof namens Veer zien MVV. “We hebben er heel veel zin in om samen met de verenigingen weer klaar te staan voor onze supporters! We zijn ervan overtuigd dat we samen weer een mooie bijdrage gaan leveren aan de financiële toekomst van onze club!”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners